Bland selv buffet

Vælg fra nedenstående:

3 slags kød
2 slags kartofler
3 slags salater
1 slags sauce

Pr. cou. 160 kr.

Tilvalg: brød og smør for 15 kr. pr. cou.

 

Kød

Kamfilet stegt med appelsin

Hjemmelavede frikadeller

Ovnstegt kyllingebryst

Crispy stegt kyllingestykker

Farsbrød m/ feta og oliven

Kalkunbryst m/ pesto og bacon

Gammeldags oksesteg med tyttebær og hjemmelavet agurkesalat

Små græske frikadeller m/ tzatziki

Kamfilet m/ pesto og bacon

Madtærte med skinke, ost og tomat

Madtærte med grøntsager

Madtærte med kylling og porre

Skinke m/ farin og senneps glasering

Flæskesteg med rødkål og hjemmelavet agurkesalat

Porchetta

Helstegt oksefilet (yderligere tillæg på 20 kr. pr. cou.)

Kalvesteg stegt med bacon (yderligere tillæg på 15 kr. pr. cou.)

 

Kartofler

Ovnbagt kartoffelmos med krydderurter

Ovnbagt kartoffelmos m/ bacontern

Hjemmelavet kartoffelmos

Fyldt bagt kartoffel m/ friske krydderurter

Små ovnstegte kartofler med sesam

Ovnstegte kartofler m/ smør og krydderier

Små ovnstegte kartoffeltern krydret med frisk timian

Saltbagte kartofler

Hjemmelavet kold kartoffelsalat med agurk, løg og purløg

Hjemmelavet kold kartoffelsalat med karry og ærter

Kolde nye kartofler vendt i olivenolie og krydderurter (bedst om sommeren)

Flødekartofler med porre eller hvidløg

Pom rösti

Råstegte/Pomfritter

 

Sauce

Bearnaisesauce

Peppersauce

Rødvinssauce

Champignonsauce

Tzatziki

Paprikasauce

Skysauce

 

Salater

Pastasalat med årstidens grønt med tilhørende dressing

Pastasalat m/ broccoli, bladselleri og pebermix, vendt med dressing af hvidløg og chili

Pastasalat vendt i pesto m/ “mixsalat”, soltørrede tomater og grissinipenne

Perlebyg salat med friske spinatblade, tranebær og peanuts

Perlebyg salat med årstidens grønt

Bulgursalat med rød snackpeber, bredbladet persille og agurk

Bulgursalat med “mix” salat, cherrytomater og brødcroutoner

Bulgursalat med feta, majs og røde snackpeber

Spidskålssalat med æbler, rødløg og dild, vendt i mormordressing

Spidskålssalat med græskarkerner, solsikkekerner og persille. Vendt i dressing af honning og hvidvinseddike

Spidskålssalat med årstidens fyld

Bønnesalat med friske bønner, edamame bønner og hytteost, vendt i dressing af olie og sennep

Hjertesalat med parmesanost, brødcroutoner og cæsardressing

Rucolasalat med cherrytomater, hjemmesaltede mandler og spirer

Salat m/ melon, blomme og feta

Grøn salat med årstidens grønt med tilhørende dressing

Blomkålssalat med syltede rødløg, feta og hindbær

Blomkålssalat med hakkede mandler, parmesanost, og bredbladet persille. Vendt i mild citrondressing

Traditionel broccolisalat med bacon, rødløg, solsikkekerne og rosiner

Broccolisalat m/ appelsinfileter, solsikkekerner og tranebær, vendt i olie/eddike dressing

Gulerodsråkost med ananas, æble, druer og rosiner

Moderne waldorfsalat med hvidkål, bladselleri, druer, pærer og mandler vendt i sød cremefraische dresssing

Moderne rød waldorfsalat med rødkål, bladselleri, druer, æbler og valnødder vendt i sød cremefraische dresssing

Traditionel coleslaw med kål og gulerod

Spicy coleslaw med hjemmesaltede mandler, mynte og spicy dressing

Tomatsalat med blommecherrytomater, frisk mozzarella, oliven og løg

Traditionel tomatsalat med feta og løg

Tomatsalat med tomatmix, agurker, løg og dild, vendt i sur/sød dressing

Ovnbagte rodfrugter efter årstiden

Salatbar med 10 slags ting – OBS: vælges salatbar, vælges kun en anden salat

Årstidens salater:

  • Vandmelon/ jordbær salat med usaltede peanuts (sommer)
  • Aspargessalat vendt i olivenolie og bredbladet persille m/ feta og blommecherrytomater (sommer)
  • Vandmelonsalat med sukkerærter, rucolasalat og nektariner (sommer)
  • Grønkålscoleslaw med spidskål, æbler og peanuts, vendt i sød dressing (vinter)