Dagens ret

Dagens ret 75 kr. / Dagens ret ad’ libitum 98 kr. 

Uge 11

Mandag d. 11/3: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, surt og sødt

Tirsdag d. 12/3: Appelsinmarineret kamfilet med ovnstegte kartofler, sauce og salatbar

Onsdag d. 13/3: Millionbøf med hjemmelavet kartoffelmos og rødbeder

Torsdag d. 14/3: Kyllingbryst med hasselbagt kartoffel, sauce og grønt

Fredag d. 15/3: FREDAGS MENU (se nederst på siden)

Uge 12

Mandag d. 18/3: Madpandekage med fyld og smeltet ost. Hertil råstegte kartofler og salatbar

Tirsdag d. 19/3: Frikadeller med stuvet hvidkål og hvide kartofler

Onsdag d. 20/3: Wienersnitsel med klassiske tilbehør

Torsdag d. 21/3: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

Fredag d. 22/3: FREDAGS MENU (se nederst på siden)

Uge 13

Mandag d. 25/3: Hjemmelavet biksemad med rugbrød, rødbeder og spejlæg

Tirsdag d. 26/3: Sliders (3 stk.) med grove fritter og chili-mayo

Onsdag d. 27/3: Flæskesteg med hvide kartofler, sauce, rødkål og surt

Torsdag d. 28/3: Lasagne med salatbar, brød og smør

Fredag d. 29/3: FREDAGS MENU (se nederst på siden)

  ** NYHED **

Hver fredag i marts måned: 3 retters menu (i stedet for dagens ret)

FORRET: Fisketallerken med 2 slags fisk, salat, citron, dressing og lækker pynt.

HOVEDRET: Helstegt oksefilet med kartoffeltårn, ovnstegte kartofler, dagens salat og pebersuace

DESSERT: Cheesecake med friske frugter eller irish coffee

2 retter: 149 kr.

3 retter: 199 kr.