Dagens ret

Dagens ret 75 kr. / Dagens ret ad’ libitum 98 kr.

Mandag d. 6/1: Græske frikadeller med grove fritter, tomatsalat og pebersauce

Tirsdag d. 7/1: Skinke med hvide kartofler og grøntsagsstuvning

Onsdag d. 8/1: Boller i karry med ris og salatbar

Torsdag d. 9/1: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, grøntsager, sauce, tyttebær og agurkesalat

Fredag d. 10/1: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

Mandag d. 13/1: Skinke snitzel med dagens kartoffel, bearnaise og salatbar

Tirsdag d. 14/1: Pullede pork burger med hjemmelavet coleslaw, råstegte kartofler og tzartziki

Onsdag d. 15/1: Kamfilet stegt med pesto og bacon, dagens kartoffel, sauce og salatbar

Torsdag d. 16/1: Sprængt nakkefilet med dagens tilbehør

Fredag d. 17/1: Kalvesteg stegt med bacon 2 slags kartofler, sauce og tilbehør

Mandag d. 20/1: Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Tirsdag d. 21/1: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, vendt i persille, dagens salat og remoulade

Onsdag d. 22/1: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

Torsdag d. 23/1: Paneret kotelet med dagens kartoffel, grønt og sauce

Fredag d. 24/1: Wienersnitzel med klassisk tilbehør

Mandag d. 27/1: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, tyttebær og agurkesalat

Tirsdag d. 28/1: Kyllingebryst med ovnstegte kartfoler, bearnaise og salatbar

Onsdag d. 29/1: Hakkebøf stegt med sennep, tomat og ost. Hertil dagens kartoffel og skysauce

Torsdag d. 30/1: Stjerneskud med stegt og dampet fisk, på ristet brød og salat

Fredag d 31/1: Helstegt oksefilet med tilbehør