Dagens ret

Dagens ret 75 kr. / Dagens ret ad’ libitum 98 kr. 

 

Uge 18

Mandag d. 30/4: Appelsin marineret kamfilet med dagens kartoffel, sauce og grønt

Tirsdag d. 1/5: Glaseret skinke med fløde kartofler og salatbar

Onsdag d 2: Stjerneskud med stegt og dampet fisk, serveres på ristet brød og mixed salat

Torsdag d. 3: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce surt og sødt

Fredag d. 4: Kalvesteg med ovnstegte kartofler, sauce og tilbehør

 

Uge 19

Mandag d. 7: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

Tirsdag d. 8: Snitzel med råstegte kartofler, bearnaise og salatbar

Onsdag d. 9: Cafeteriaets gryderet med hjemmelavet kartoffelmos eller ris

Torsdag d. 10: Lukket pga. helligdag

Fredag d. 11: Lukket pga. helligdag

 

Uge 20 … OBS: Dagens ret KUN 50 kr. i denne uge

Mandag d. 14: Skinke med fløde kartofler og fri salatbar

Tirsdag d. 15: Madpandekage med oksekød og smeltet ost, råstegte kartofler og salatbar

Onsdag d. 16: Kyllingebryst med dagens kartoffel, bearnaise og salatbar

Torsdag d. 17: Stjerneskud med stegt og damet fisk, på ristet brød og salat

Fredag d. 18: Hakkebøf stegt med sennep, tomat og ost. Hertil dagens kartoffel, sauce og salatbar

 

Uge 21

Mandag d. 21: Lukket pga. 2 pinsedag

Tirsdag d. 22: Pariserbøf på ristet brød. Hertil peberrod, rå løg, kapers, rødbeder og pickles.

Onsdag d. 23: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, skysauce, tyttebær og agurkesalat

Torsdag d. 24: Mini sliders-/burgere med 3 forskelligt slags fyld

Fredag d. 25: Crispy stegt kyllingebryst med dagens kartoffel, bearnaise og salatbar

 

Uge 22

Mandag d. 28: Chili con carne med cremefraiche, brød og salatbar

Tirsdag d. 29: Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Onsdag d. 30: Mørbrad med champion ala’ creme, bagt kartoffel og salatbar

Torsdag d. 31: Boller i karry med ris og ananas

Fredag d. 1/6: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder