Dagens ret

Dagens ret 75 kr. / Dagens ret ad’ libitum 98 kr.

Mandag d. 2/3: Kalkunbryst stegt med pesto og bacon. Hertil hjemmelavet råstegte kartofler, pebersauce og salatbar

Tirsdag d. 3/3: Skinke snitzel med dagens kartoffel, bearnaise og salatbar

Onsdag d. 4/3: Ovnstegt 1/2 kylling med pomfritter, hjemmelavet agurkesalat og remoulade

Torsdag 5/3: Flæskesteg med hvide kartofler, sauce, rødkål og surt

Fredag d. 6/3: FREDAGS BUFFET er tilbage..
Lækker buffet med 2 slags kød, flere salgs kartofler, bearnaisesauce, skysauce, minimum 3 salater og salatbar.
Pris: 125 kr.

Fredags dessert: Vælg i mellem:
1. Brownie med is, flødeskum og friske frugter
2. Cheesecake med friske frugter
Pris: 45 kr.
Bordreservation er en god ide.

Mandag d. 9/3: Rullesteg m/ persille, serveres med kartofler, sauce og surt

Tirsdag d. 10/3: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og tyttebær

Onsdag d. 11/3: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

Torsdag d. 12/3: Kyllingbryst med ovnkartofler, bearnaisesauce og salatbar

Fredag d. 13/3: FREDAGS BUFFET
Lækker buffet med 2 slags kød, flere salgs kartofler, bearnaisesauce, skysauce, minimum 3 salater og salatbar.
Pris: 125 kr.

Fredags dessert: Vælg i mellem:
1. Brownie med is, flødeskum og friske frugter
2. Cheesecake med friske frugter
Pris: 45 kr.
Bordreservation er en god ide.

Mandag d. 16/3: Kylling i karry med ris og ananas

Tirsdag d. 17/3: Honning marineret skinkesteg med dagens kartofel, sauce og stegte grøntsager

Onsdag d. 18/3: Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Torsdag d. 19/3: Forloren hare med hvide kartofler, skysauce, surt og sødt

Fredag d. 20/3: FREDAGS BUFFET
Lækker buffet med 2 slags kød, flere salgs kartofler, bearnaisesauce, skysauce, minimum 3 salater og salatbar.
Pris: 125 kr.

Fredags dessert: Vælg i mellem:
1. Brownie med is, flødeskum og friske frugter
2. Cheesecake med friske frugter
Pris: 45 kr.
Bordreservation er en god ide.

Mandag d. 23/3: Kalvesteg stegt m/ bacon med hvide kartofler, sauce, hjemmelavet agurkesalat og tyttebær

Tirsdag d. 24/3: Bøf stoganof med hjemmelavet kartoffelmos og rødbeder

Onsdag d. 25/3: Wienersnitzel med klassisk tilbehør

Torsdag d. 26/3: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

Fredag d. 27/3: FREDAGS BUFFET
Lækker buffet med 2 slags kød, flere salgs kartofler, bearnaisesauce, skysauce, minimum 3 salater og salatbar.
Pris: 125 kr.

Fredags dessert: Vælg i mellem:
1. Brownie med is, flødeskum og friske frugter
2. Cheesecake med friske frugter
Pris: 45 kr.
Bordreservation er en god ide.

Mandag d. 30/3: Skinke snitzel med råstegte kartofler, bearnaisesauce og salatbar

Tirsdag d. 31/3: Ovnstegt 1/2 kylling med pomfritter, remoulade og salatbar

Onsdag d. 1/4: Glaseret skinke med flødekartofler og salatbar

Torsdag d. 2/4: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og tyttebær

Fredag d. 3/4: FREDAGS BUFFET
Lækker buffet med 2 slags kød, flere salgs kartofler, bearnaisesauce, skysauce, minimum 3 salater og salatbar.
Pris: 125 kr.

Fredags dessert: Vælg i mellem:
1. Brownie med is, flødeskum og friske frugter
2. Cheesecake med friske frugter
Pris: 45 kr.
Bordreservation er en god ide.