Dagens ret

Dagens ret 75 kr. / Dagens ret ad’ libitum 98 kr. 

Uge 20

Mandag d. 13/5: Græske frikadeller med råstegte kartofler, tzatziki, guacamole og salatbar

Tirsdag d. 14/5: Wiener snitzel med klassisk tilbehør – vi gentager succesen 😉

Onsdag d. 15/5: Madpandekage med fyld, stegt med ost hertil ovnkartofler og mayo

Torsdag d. 16/5: Høns i asparges i tarteletter

Fredag d. 17/5: LUKKET PGA STORBEDEDAGS ARRANGEMENT UD AF HUSET

Uge 21

Mandag d. 20/5: Stjerneskud med stegt og dampet fisk, anrettet på salat og brød

Tirsdag d. 21/5: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, sødt og surt

Onsdag d. 22/5: Kyllingbryst med ovnkartofler, bearnaise og salatbar

Torsdag d. 23/5: Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød

Fredag d. 24/5: FREDAGS BUFFET (se nederst på siden)

Søndag d. 26/5: VALG FLÆSK – Stegt flæsk med persille sauce !
Serveres fra kl. 11-20

Uge 22

Mandag d. 27/5: Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat

Tirsdag d. 28/5: Butterchicken med ris og salatbar

Onsdag 29/5: Porchetta med grove råstegte, pebersauce og salatbar

Torsdag d. 30/5: LUKKET PGA KRISTI HIMMELFART OG MAD UD AF HUSET

Fredag d. 31/5: FREDAGS BUFFET (se nederst på siden)

Hver fredag i maj måned: Fredags buffet kl. 17-19.30

Bord reservation på telefon: 54 44 65 30

Frikadeller
Kyllingebryst
Helsteg oksefilet
Ovn kartofler
Fløde kartofler
3 slags lækre salater
2 slags saucer
Bland selv salatbar

PRIS: 139 kr.