Dagens ret

Dagens ret 75 kr. / Dagens ret ad’ libitum 98 kr. 

 

Uge 2

Mandag d. 7: Kyllingbryst med dagens kartoffel, bearnaise og salatbar

Tirsdag d. 8: Peberfrugt fyldt med oksekød, hertil råstegte kartofler, pebersauce og salatbar

Onsdag d. 9: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, surt og sødt

Torsdag d. 10: Paneret kotelet med hvide kartofler, sauce og rødkål

Fredag d. 11: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og rødbeder

 

Uge 3

Mandag d. 14: Stjerneskud med stegt og dampet fisk, mixed salat, ristet brød og pynt

Tirsdag d. 15: Madtærte med fyld, hertil dagens kartoffel og tzatziki

Onsdag d. 16: ½ kylling med ovn kartofler, sovs og salatbar

Torsdag d. 17: Forloren skildpadde

Fredag d. 18: Mørbradgryde med hjemmelavet kartoffelmos og rødbeder

 

Uge 4

Mandag d. 21: Skinke med kartofler, hvid sauce og friske grøntsager

Tirsdag d. 22: Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Onsdag d. 23: Kylling i karry med ris og ananas

Torsdag d. 24: Krebinet med hvide kartofler og grøntsagsstuvning

Fredag d. 25: Kamfilet med ovnstegte kartofler, sauce og salatbar

 

Uge 5

Mandag d. 28: Frikadeller med hvide kartofler, rødkål og sauce

Tirsdag d. 29: Hakkebøf med spejlæg, brasede kartofler og pebersauce

Onsdag d. 30: Madpandekage med fyld og smeltet ost. Hertil salatbar og råstegte kartofler

Torsdag d. 31: Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og rødbeder

Fredag d. 1/2: Dagens surprice

 

Uge 6

Mandag d. 4/2: Skinke med hvide kartofler, hvid sauce og friske grøntsager

Tirsdag d. 5/2: Koteletter i fad med ris

Onsdag d. 6/2: Svensk pølseret

Torsdag d. 7/2: Stjerneskud med stegt og dampet fisk, mixed salat, ristet brød og pynt

Fredag d. 8/2: Mørbrad med champion og blødeløg, dagens kartoffel, sauce og grønt

 

Uge 7 holder vi lukket i cafeteriaet, men er åbent efter aftale i forhold til selskaber 🙂

 

Uge 8

Mandag d. 18/2: Hakkebøf stegt med sennep, tomat og ost. Hertil ovnstegte kartofler, sauce og grønt

Tirsdag d. 19/2: Høns i asparges med hvide kartofler

Onsdag d. 20/2: Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder

Torsdag d. 21/2: Farsbrød stegt med porre og feta, ovn kartofler, sauce og grønt

Fredag d. 22/2: Crispy stegt kyllingbryst med ovnkartofler, bearnaise og salatbar

 

Uge 9

Mandag d. 25/2: Flæskesteg med kartofler, sauce, rødkål og surt

Tirsdag d. 26/2: Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, surt og sødt

Onsdag d. 27/2: Boller i karry med ris og ananas

Torsdag d. 28/2: Hjemmelavet biksemad med rugbrød, spejlæg og rødbeder

Fredag d. 1/3:

  ** NYHED **

Hver fredag i marts måned: 3 retters menu (i stedet for dagens ret)

FORRET: Fisketallerken med 2 slags fisk, salat, citron, dressing og lækker pynt.

HOVEDRET: Helstegt oksefilet med kartoffeltårn, ovnstegte kartofler, dagens salat og pebersuace

DESSERT: Cheesecake med friske frugter eller irish coffee

2 retter: 149 kr.

3 retter: 199 kr.