Forretter

Tunmousse anrettes på mixed salat m/ citron, rejer og dild 45 kr.

Traditionel rejecocktail m/ asparges og rød dressing 45 kr.

Lune tarteletter m/ høns i asparges (Bemærk uden brød og smør) 45 kr.

Dampet rødspættefilet rullet med laksemousse, anrettes på mixed salat m/ citron, rejer, dild og asparges 50 kr.

Kolddampet laks anrettes på mixed salat m/ rejer, citron og dild 50 kr.

Serrano skinke anrettes på rucolasalats m/ brødcroutoner og cæsardressing 50 kr.

Kyllingesalat, anrettes på mixed salat m/ ananas, tomat og rød dressing 45 kr.

Stjerneskud m/ dampet og stegt fisk, anrettes på ristet brød og mixed salat 50 kr.

Wraps med serrano skinke og urtecreme, anrettes på salatbund 50 kr.

Wraps med røget laks og urtecreme, anrettes på salatbund 50 kr.

Hjemmelavet gullaschsuppe 45 kr.

Flødelageret aspargessuppe 45 kr.

Kartoffel/porre suppe med baconcrisp 45 kr.

 

Alle priser er pr. cou.

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.