Julebuffetter

Alle julebuffeter laves til minimum 10 personer og bestilles gerne 3 dage i forvejen.

Julebuffet 1

Marinerede sild med kapers og løg

Æg og tomat

Fiskefilet med remoulade og citron

Æg med rejer

Hjemmelavede frikadeller med rødkål og surt

Mørbradbøffer med champion, bløde løg og bacon

Tarteletter med høns i asparges

Hjemmelavet ris ala mande med kirsebærsauce

Pris: 145 kr. pr. cou.

Tilhørende brød, smør og fedt: 15 kr. pr. cou.

Julebuffet 2

Marinerede sild med kapers og løg

Æg og tomat

Hjemmelavet karrysild med æbler

Røget laks på salatbund med asparges og dild

Fiskefilet med remoulade og citron

Grønlangkål med skinke og brunede kartofler

Flæskesteg med rødkål og surt

Hjemmelavet ris ala mande med kirsebærsauce

Ostefad med 2 slags oste med peberfrugt, druer og ostekiks

Pris: 165 kr. pr. cou.

Tilhørende brød, smør og fedt: 15 kr. pr. cou.

Tilvalg til julefrokost

Alle priser er pr. cou.

Røde kryddersild med kapers og løg: 15 kr

Hjemmelavet karrysild med æbler: 15 kr.

Æg med rejer: 20 kr.

Hjemmelavet hønsesalat med bacon: 15 kr.

Andebryst med stegte druer og valnødder: 25 kr.

Tarteletter med høns i asparges (2 stk. pr. mand): 20 kr.

Blodpølse med sirup og sukker: 15 kr.

Mørbradbøffer med champion, bløde løg og bacon: 25 kr.

Hjemmelavede frikadeller med rødkål og surt: 20 kr.

Hjemmelavet æbleflæsk med stegt flæsk: 20 kr.

Sylte med rødbede og sennep: 15 kr.

Ostefad med 2 slags oste med druer og ostekiks: 25 kr.

Hjemmelavet frugtsalat med råcreme: 20 kr.

Mandelgave (til den søde tand): 150 kr. (Enhedspris)