Tilvalg til julebuffeter

Alle priser er pr. cou.

 

Røde kryddersild med kapers og løg: 15 kr

Hjemmelavet karrysild med æbler: 15 kr.

Æg med rejer: 20 kr.

Hjemmelavet hønsesalat med bacon: 15 kr.

Andebryst med stegte druer og valnødder: 25 kr.

Tarteletter med høns i asparges (2 stk. pr. mand): 20 kr.

Blodpølse med sirup og sukker: 15 kr.

Mørbradbøffer med champion, bløde løg og bacon: 25 kr.

Hjemmelavede frikadeller med rødkål og surt: 20 kr.

Hjemmelavet æbleflæsk med stegt flæsk: 20 kr.

Sylte med rødbede og sennep: 15 kr.

Ostefad med 2 slags oste med druer og ostekiks: 25 kr.

Hjemmelavet frugtsalat med råcreme: 20 kr.

Mandelgave (til den søde tand): 150 kr. (Enhedspris)