Nytår 2019

FORRET
Fisketallerken m/ koldt hvidvins dampet laks & hvidløgs marinerede tigerrejer, anrettet på mixed salat. Hertil hjemmebagt brød, smør og dressing. Pyntet med kærlighed

HOVEDRET
Kroghængt mør Ribeye steak (300 g.) med fyldt bagt kartoffel m/ krydderurter, pommes rösti, grøntsags soufflé og bønner i svøb. Hertil spidskålssalat med årstiden fyld og bearnaisesauce.

DESSERT
(portions anrettet)
Dessertbar med smag af mango og passion, anrettet på crumble, friske frugter og diverse lækkerier.

Pris: 365 kr.

Menuen skal afhentes d. 31/12 mellem kl. 13-14 eller 15-16.
Dette aftales ved bestilling.

APPETIZER
Rugbrødschips med guacamole
Sweet patato falafel
Hjemmelavede saltmandler
Kr. 35,-

OSTETALLERKEN
3 slags oste anrettet med druer, dadler, honningmarineret valnødder, grønt og kiks
Kr. 55,-

FØRSTEHJÆLPSPAKKE
(Til natmad eller dagen derpå)
Saml selv burger med pulledpork, hjemmelavet coleslaw og chilimayo
Hertil 2 stk. hovedpinepiller og 1/2 L. cola
Kr. 85,-