Nytår 2018

Menu 1

FORRET
Fisketallerken m/ koldt hvidvinsdampet laksestykke & tunmousse med rejer, anrettet på mixed salat. Hertil hjemmebagt brød, smør og dressing. Pyntet med lækkerier og kærlighed.

HOVEDRET
Steak skåret af okse striblon (300 g.) med kartoffeltårn, ovnstegte sesam kartofler, langtidsbagte tomater med hvidløg & timian og bønner i svøb. Hertil spidskålssalat med årstiden fyld og rødvinssauce.

DESSERT: Kagetallerken
Jordbær fromage i skål med nøddecrunch
Chokolade brownie
Mini nytårskage med creme

Pris: 355 kr. pr. person

 

Menu 2

FORRET: ”Napse” tallerken
Carpaccio anrettet på rucolasalat
Hjertesalat med urtecreme, syltede rødløg og hindbær
Minirulle m/ grøntsager og serranoskinke
Mozarellastick med soltørrede tomater og oliven
Hjemmelavet salt rugbrød

HOVEDRET
Steak skåret af okse striblon (300 g.) med kartoffeltårn, ovnstegte sesam kartofler, langtidsbagte tomater med hvidløg & timian og bønner i svøb. Hertil spidskålssalat med årstiden fyld og rødvinssauce.

DESSERT
Cheesecake med friske frugter

Pris: 355 kr. pr. .person

 

EKSTRA TILKØB

Appetizer: Rugbrøds chips med guacamole, sweet potato falafel og hjemmelavet – 35 kr. pr. person

Ostetallerken: 3 slags oste, anrettet med druer, dadler, honning marineret valnødder, grønt og kiks – 55 kr. pr. person

Førstehjælpspakke (natmad): Saml selv burger med pulledpork, hjemmelavet coleslaw og chilimayo.
Hertil 2 stk. hovedpine piller og 1/2 L. cola – 85 kr. pr. person