Praktisk information

Skal du holde fest, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en anden festlig lejlighed, så tilbyder Nr. Vedby Hallens cafeteria lækre madforslag. Hvad enten I er til buffeter, 3 retters menuer eller andet tilbyder vi præcis dette.

Menuerne er blot forslag til hvordan jeres menu kan se ud. Har I specielle ønsker til menuen, som ikke er præsenteret på vores hjemmeside, så fortvivl ikke. Vi er meget åbne over for ændringer, så i får lige den menu i ønsker.
De nedenstående priser er prisen på mad ud af huset, medmindre man vælger at benytte sig af vores arrangement priser.

Bestilles maden ud af huset, vil alt maden være anrettet i skåle og på fade, klar til at sætte på bordet når i kommer hjem. Hvis ikke andet er aftalt, vil alt kødet være skåret og anrettet. Hvis I ønsker selv at skærer kødet, kan dette sagtens aftales.
Vi gør opmærksomme på at vores service skal leveres senest 2 dage efter leverings- datoen.

Der betales for arrangementet umildbart efter festens afslutning, med mindre andet er aftalt. Der modtages dankort eller kontanter. Der er mulighed for at lave aftale om, at regningen betales via netbank, senest første bankdag efter festen. Det endelige antal gæster, skal angives senest 2 dage før festen skal afholdes. I vil blive afregnet efter dette antal gæster. For børn under 12 år betales halv pris af kuvertprisen.

Vi glæder os til, at være med til at gøre jeres næste fest til en hyggelig og god oplevelse, og ser frem til at have dig og dine gæster til selskab.