Praktisk information

Skal du holde fest, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en anden festlig lejlighed, så tilbyder vi lækre mad forslag. Hvad enten I er til buffeter, 3 retters menuer eller andet tilbyder vi præcis dette. Menuerne er blot forslag til hvordan jeres menu kan se ud. Har I specielle ønsker til menuen, som ikke er præsenteret, så fortvivl ikke. Vi er meget åbne over for ændringer, så i får lige den menu i ønsker.

 

Mad i huset
Der betales for arrangementet efter festens afslutning, med mindre andet er aftalt.

Vi modtager dankort, mobilpay og kontanter.

Det endelige antal gæster, skal angives senest 4 dage før festen skal afholdes. I vil blive afregnet efter dette antal gæster. For børn under 12 år betales halv pris af kuvertprisen.

OBS: De nedenstående priser er på mad ud af huset.
Vælger du at holde din fest i vores lokaler tilbyder vi to selskabspakker, hvor alt er inkluderet. Vælger du ikke en af disse, vil der blive pålagt en yderligere pris på 65. kr. pr. cou, for opdækning, opvask og servering.

Medbringer i selv kage (fx dåbskage, bryllupskage) til jeres arrangement, betales der et gebyr på 10 kr. pr. cou. for service og opvask. I sådanne tilfælde er der ikke mulighed for brug af køkken til færdiggørelsen af kagen.

Ved reservation af dato for et selskab, betales der 2000 kr. i depositum. Dette sendes på en faktura via. mail og når pengene er på vores konto, er du sikret lokalet.
Dette depositum modregnes naturligvis det endelig beløb.

 

Mad ud af huset

Bestilles maden ud af huset, vil alt maden være anrettet i skåle og på fade, klar til at sætte på bordet når i kommer hjem. Dog skal i selv varme saucen.

Hvis ikke andet er aftalt, vil alt kødet være skåret og anrettet. Hvis I ønsker selv at skærer kødet, kan dette sagtens aftales.
Vi gør opmærksomme på at vores service skal leveres senest 2 dage efter leveringsdatoen. Alt service skal afleveres rengjort ellers vil der blive pålagt et gebyr på 10 kr. pr. cou. for opvask.

Der skal betales for maden ved afhentning/levering med enten dankort, mobilpay eller kotanter. I følge aftale kan Regningen også sendes på en faktura via mail.

 

Vi glæder os til, at være med til at gøre jeres næste fest til en hyggelig og god oplevelse, og ser frem til at have dig og dine gæster til selskab.

.