Skolemad

Elever og personale på Nr. Vedby skole kan købe deres frokost i Nr. Vedby hallens cafeteria. Maden kan spises enten i cafeteriet eller på skolen. Det er også okay at elever fra skolen medbringer deres egne madpakker, som de kan spise i cafeteriaet sammen med deres venner, som køber mad i cafeteriaet. Egne drikkevarer må gerne medbringes.

Priserne er som følgende:
Lille skoleret: 20 kr.
Stor skoleret: 35 kr.

Der er mulighed for at købe klippekort til jeres børn, som ligger hos os i cafeteriaet. Her kan eleverne komme over og købe skolemad, så får de et kryds på deres klippekort. Når eleverne har 2-3 “klip” tilbage fortæller vi det til børnene.
Klippekortene koster hhv. 200 kr. og 350 kr. og har 11 klip. Man får derfor 1 ret gratis.

Udover dagens skoleret kan man i cafeteriaet købe kildevand (12 kr.), aquadoor vand med smag (20 kr.) og icethe (12 kr.). Derudover sælger vi frugt, kiks og små lækkerier/ kage i det andet frikvarter. Således at børnene har spist deres madpakker først.

 Det er i skoletiden IKKE muligt at købe sodavand, cacaomælk, slik og chips.

Falder dagens skoleret-menu ikke lige i din smag, kan du HVER DAG  købe salatbar til frokost. 

 

Information om skolemad på Nørre Vedby skole:

Jeg har gennem det sidste år holdt statistik over salget, og der er desværre ikke nok børn og personale som længere benytter sig af tilbuddet, og det løber derfor ikke rundt økonomisk. Blandt andet fordi jeg også bruger mange personaletimer på at have skoleboden åben.

Derfor ser jeg mig nødt til at lukke skoleboden pr. 1/9.
Alle klippekort skal derfor bruges inden denne dato.

Tusind tak til alle børn, forældre og personale, som gennem årene har brugt skoleboden og støttet dette tiltag.

OBS: det er KUN skolemaden kl. 9-12.30, som der bliver lukket for. Der vil stadig være mulighed for at holde kurser, møder, selskaber mm. i dagtimerne. Cafeteriaet vil naturligvis stadig have åbent for salg af aftensmad fra kl. 16, alle hverdage.

 

Uge 35

Mandag d. 27: Salat box m/ rugbrødssnack

Tirsdag d. 28: LUN RET

Onsdag d. 29: Smør selv rugbrødsmadder

Torsdag d. 30: Sandwich med 2 slags pålæg

Fredag d. 31: Pizza 1 stk. frugt eller grønt

HUSK at fredag d. 31. er sidste dag for skolemad.